Plus och minus efter IFK Norrköpings 3-0-seger mot AIK

Home » Plus och minus efter IFK Norrköpings 3-0-seger mot AIK

IFK Norrköping slog AIK med 3-0 på bortaplan och fortsätter starkt i Allsvenskan efter två spelade omgångar. Här går vi igenom några av höjdpunkterna och lågvattenmärkena från måndagens match på Friends Arena.

Plus och minus efter segern mot AIK:

Effektiv press från IFK Norrköping (PLUS) IFK Norrköping har haft svårt att sätta en framgångsrik press på motståndarna, men mot AIK lyckades de. Laget arbetade tillsammans och skapade stress hos AIK, vilket ledde till flera bollvinster och bidrog till segern.

Kristoffer Khazenis återkomst till Allsvenskan (PLUS) Efter en tuff period är Kristoffer Khazeni tillbaka i Allsvenskan. Han gjorde ett inhopp och assisterade till Sigurdssons 0-3-mål. Hans spel var mycket lovande och vi ser fram emot att följa hans framsteg.

Laginsatsen (PLUS) Det var en utmärkt laginsats från IFK Norrköping och det är något de bör fortsätta att bygga på. Om laget kan bibehålla denna nivå kan det bli en framgångsrik säsong. Men det är upp till spelarna att visa att de kan vara konsekventa, då förra säsongen var ojämn.

Minskad kapacitet på bortasektionen (MINUS) Kapaciteten på bortasektionen minskades och informationen om detta kom ut sent. Det är viktigt att köpa matchbiljetter i tid för att säkra tillräckligt med platser, både för hemma- och bortamatcher. Köp din biljett så fort du vet att du ska på matchen.

Höga priser på Friends Arena (MINUS) Att gå på fotboll är inte billigt, särskilt när det gäller kioskpriserna på Friends Arena. En Coca Cola kostar 46 kronor och en korv med bröd 34 kronor, vilket är ganska dyrt. Det är möjligt att Friends Arena är den dyraste arenan i Allsvenskan 2023.