Två spelare förlänger kontrakten med Leksands IF

Home » Två spelare förlänger kontrakten med Leksands IF

Leksand IF meddelar att Martin Karlsson och Marcus Karlberg förlänger sina kontrakt med klubben. Båda spelarna har tecknat avtal som sträcker sig över de kommande två åren.

Leksand arbetar på att sätta ihop sitt SHL-lag inför nästa säsong, och nu har två viktiga delar säkrats genom förlängda avtal med Martin Karlsson och Marcus Karlberg.

  • Det känns såklart bra att vara kvar i Leksands IF. Det är här jag vill vara och det är kul att fortsätta vara med på resan vi inlett de senaste åren. Förberedelserna för nästa säsong är redan igång, och jag ser mycket fram emot den, säger Martin Karlsson på klubbens hemsida.

Marcus Karlberg är också nöjd med att ha förlängt sitt kontrakt:

  • Det är otroligt kul. Jag hade inte riktigt räknat med att förra säsongen skulle gå så bra för mig, utan tanken var egentligen att bli utlånad från start. Men det gick bra, och ju mer jag fick spela kände jag en större trygghet. Att jag får chansen att stanna kvar i ytterligare två år känns väldigt, väldigt bra, säger han på hemsidan.