Örebros segersvit bruten av Malmö i Hockey

Home » Örebros segersvit bruten av Malmö i Hockey

Efter sju raka vinster i Örebro Hockeys J20 National Southern Men slutade sviten hemma mot Malmö Hockey. Fredagens match på Behrn Arena slutade 3-4 (1:2, 1:1, 1:0, 0:1) efter förlängning.
– Samma match, men Malmö var hetare och ville ha mer.
Segern var Malmös sjunde på sina åtta senaste matcher.
Malmö började matchen vassast. Mål från Marcus Morin och Anton Wahlberg ledde laget till 2–0, sedan svarade Örebro Hockey och Maximilian Kirpinen ledde med 2–1. Efter 10:42 av den andra perioden slog Maximilian Kirpinen, framspelad av Gustav Karlsson och Simon Forsmark, till igen för att kvittera för Örebro Hockey.
Malmös Anton Wahlberg gjorde mål 18:31 och fick en passning från Freddie Larsson till 2:3.
11.00 Örebro Hockeys Tim Almgren kvitterade för Örebro Hockey i andra halvlek när han tog en passning från Lucas Sederholm och gjorde mål. På tilläggstid tog det 4:12 innan Malmö avgjorde 3-4.
Dagens Match Vinnare blev Freddie Larson, spelad av Rourke Södergren.
Örebro Hockey har 4-1 på sina senaste fem matcher. Det var Malmös sjätte vinst mot udda antal mål. Resultatet på Örebro Hockey innebär att laget nu ligger på 3:e plats med Malmö på